Recensioner

"En mycket välskriven och gripande historia" 16-Sep-2018

Zellys bokhylla skriver bland annat om HOLLÄNDARN: "Mor och dotter relationen är oerhört bra skildrad, känslosam och realistisk." Läs gärna hela recensionen här ..
Läs mer »

"Jag tycker om berättelsen" 16-Sep-2018

Vargnatts Bokhylla skriver bland annat om HOLLÄNDARN: "Något som hela tiden gjorde mig intresserad var det faktum att den här boken är baserad på verkliga händelser. Det gjorde så att jag verkligen ville ..
Läs mer »

"Otroligt känslomässigt berörd av berättelsen" 16-Sep-2018

Bokbloggaren "Emmas krypin" skriver om HOLLÄNDARN: "Jag var inte beredd på att bli så berörd av alla livsöden i historien. Jag tycker att Birgitta har fångat karaktärernas alla känslolägen." ..
Läs mer »

"Jag gillar att den inte är så förutsägbar" 13-Aug-2018

Karin Boktok blogg skriver om HOLLÄNDARN: "Det är mycket familjehemligheter, kärlek, svek och drama i den här boken. Jag gillar att den inte är så förutsägbar och sentimental som den kanske hade varit..
Läs mer »

"Gripande, spännande och fängslande" 03-Aug-2018

Bokmysan bokblogg skriver bland annat om HOLLÄNDARN: "Historien är gripande rakt igenom och jag fattar tycke för de olika karaktärerna man får följa under de olika tidsperioderna och under historiens gång ..
Läs mer »

"Jag har blivit ett fan till Birgitta Bergin" 23-Jul-2018

Det är två år sedan ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR kom ut. Men den lever i allra högsta grad. Monica Ivesköld på bloggen Mylord Inspiration ger den full pott (5 av 5) och skriver bland annat så här..
Läs mer »

Bettans Boktips ger HOLLÄNDARN betyg 4 av 5 16-Jul-2018

Hon skriver bland annat: "Jag tyckte mycket om boken och kan varmt rekommendera den." Läs gärna hela recensionen här (https://bettansboktips.com/2018/07/15/hollandarn/)..
Läs mer »

Bloggbohemen bloggar om HOLLÄNDARN 16-Jul-2018

Hon skriver bland annat: "Det här skall bli en historia som innehåller allt från koncentrationslägrens fasa till kärlek och plikt och val som inte alltid är så enkla och självklara. En rätt komplex ..
Läs mer »

"Holländarn är en väldigt känslomässig roman" 06-Jul-2018

Bokhusflickan (bokblogg) skriver bland annat: "Den här är däremot väldigt välskriven, och om man gillar böcker som bygger på verkliga händelser kommer man nog tycka om denna. Om man dessutom tycker om ..
Läs mer »

"Rekommenderar absolut den här boken!" 06-Jul-2018

Bokbloggaren Bokfrun skriver bland annat om HOLLÄNDARN: "Jag tycker att boken var riktigt bra och jag har haft svårt att lägga ifrån mig den, man vill ju veta hur det ska gå. Den är dessutom baserad på ..
Läs mer »

"Det är en känslosam berättelse" 26-Jun-2018

Johannas Deckarhörna skriver om HOLLÄNDARN: "Resultatet blir en berättelse som bjuder både på spänning och intressanta livsöden, det är svårt att släppa både Karin och Laila. Boken v..
Läs mer »

"Klockrent!" 25-Jun-2018

Villa Freja bokblogg om HOLLÄNDARN: "Bergin har tagit sitt författarskap till ännu en höjd. Hon har skildrat en dysfunktionell familjerelation så levande att jag bitvis mår illa av igenkännande när ja..
Läs mer »

"Fascinerande, gripande & stark!" 21-Jun-2018

Jennies boklista (bokblogg) är alltid kort och rakt på sak. Om HOLLÄNDARN säger hon: "Fascinerande, gripande & stark!" Det blev betyg fyra av fem! Läs hela hennes recension här (http://jenniesboklista.com/?p..
Läs mer »

"Man blir genast känslomässigt involverad" 21-Jun-2018

Bina's Books om HOLLÄNDARN: "Vilken bok! Man slängs omedelbart, redan från första sidan, in i en otrolig familjeberättelse och är helt fast. Man blir genast känslomässigt involverad och engagerad i familje..
Läs mer »

"Holländarn är en fascinerande och berörande berättelse." 11-Jun-2018

Boktokig (Eva Boström) skriver bland annat: "Birgitta Bergin har vävt ihop en välskriven historia, som glänser lite extra. Jag tror många kommer älska den minst lika mycket som mig!" Läs hela recensione..
Läs mer »

"Jag kan varmt rekommendera boken." 11-Jun-2018

Bims bokblogg skriver om HOLLÄNDARN: "Precis som dom två böckerna som jag nämnde i inledningen, så är den här boken mycket välskriven, gripande, fängslande, rörande, sorglig, personlig, ber&..
Läs mer »

"Rekommenderar absolut den här boken!" 11-Jun-2018

Bokbloggaren "Bokfrun" skriver bland annat om HOLLÄNDARN: "Jag tycker att boken var riktigt bra och jag har haft svårt att lägga ifrån mig den, man vill ju veta hur det ska gå." Läs hela recensionen hä..
Läs mer »

"Det här är en av de bästa böckerna jag läst i år" 04-Jun-2018

Bokpools recension om HOLLÄNDARN: "Holländarn är fängslande, berörande och trovärdig. Den ansträngda mor-dotterrelationen i historien är mycket realistisk och känslosam. Man blir så f&o..
Läs mer »

BTJ recension av HOLLÄNDARN 28-May-2018

Första recensionen av HOLLÄNDARN kom från BTJ: ”Hennes senaste roman, Holländarn, är en varm, sorgsen och varsamt skriven berättelse som bygger på en sann historia. Likt en tunn film vilar en kä..
Läs mer »

"Som en brev på posten är som en såpopera i bokform" 05-Sep-2017

Bokbloggaren Lilla O recenserar Som ett brev på posten och skriver bland annat: "Jag läste snabbt och fortsatte direkt på andra boken om Thore och Elsa som heter Något du inte vet att jag vet (http://bokfabriken.se/index.ph..
Läs mer »

"En perfekt bok att läsa på stranden/hängmattan nu i sommar." 19-Jul-2017

Maddes bokblogg skriver bland annat om NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET: "Det händer saker hela tiden så det är ingen risk att man blir uttråkad. Jag måste säga att jag gillar hennes skrivsätt."..
Läs mer »

"Välskriven och väldigt lättläst" 19-Jul-2017

Zellys bokhylla: "Den är riktigt rolig men även gripande, slutet överraskade mig verkligen." Hon syftar på NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET...
Läs mer »

"En mycket angenäm överraskning!" 21-Jun-2017

Boktok73 blogg recenserar NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET. "Historien är underhållande och hjärtlig och jag känner med karaktärerna i deras strävan till att ställa allting till rätta. Åtmins..
Läs mer »

"En mycket välskriven och härlig feelgood roman" 21-Jun-2017

"En blogg för bokugglor" har recenserat Något du inte vet att jag vet och skriver bland annat: "När jag började läsa den hade jag bara tänkt läsa några kapitel och helt plötsligt hade jag lä..
Läs mer »

Betyg 5 av 5 av Mias Bokhörna 21-Jun-2017

"Jag tycker jättemycket om böckerna om Elsa och Thore, det är lättlästa böcker och har ett bra driv. I denna bok för man reda på hur de gått för barnen, har de fått ordning på sina l..
Läs mer »

Fin recension av DAST MAGAZINE 29-May-2017

DAST Magazine recenserar NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET. Bland annat så skriver de: "Bergin skriver rappt och ger sina personer liv och djup. Det är mycket lätt att förstå att hon på relativt kort tid bl..
Läs mer »

Betyg 5 av 5 på NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET 24-May-2017

Bokbloggen Annas Fotnoter skriver: "Den är riktigt rolig men också gripande. Jag får erkänna att jag fällde mer än en tår under läsningen. Detta är svensk feelgood när det är som b&aum..
Läs mer »

Fin recension från Bokparet om SOM ETT BREV PÅ POSTEN 23-May-2017

"Birgitta Bergin (http://www.birgittabergin.se/) skriver med ett språk som gör att man verkligen kommer in i boken snabbt, man lär känna personerna och man vill verkligen fortsätta läsa för att se hur det ska s..
Läs mer »

"Något du inte vet att jag vet är en härlig fortsättning på Som ett brev på posten" 15-May-2017

Boktokig bokblogg ger 4 av 5 i betyg och skriver bland annat: "Det går inte att låta bli att tycka om boken. Den är lättläst med spännande intriger och roliga vändningar." Läs hela bloggen här: (..
Läs mer »

Tickmicks bokglogg "njöt av färden" när hon läste Något du inte vet att jag vet. 15-May-2017

"Det här var helt klart en välskriven bok, med en väl uttänkt handling, med karaktärer som man gillar, samt att det hela tiden hände saker, vilket gjorde att boken inte blev långdragen eller tråkig." ..
Läs mer »

Bästa ljudboken enligt M Magasin 10-May-2017

Ett år efter Som ett brev på posten kom ut i handeln skriver M Magasin: "... Som ett brev på posten av Birgitta Bergin, vars böcker gör succé"...
Läs mer »

En värdig uppföljare 28-Apr-2017

BIMS bokblogg skriver om NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET: Boken är mycket välskriven, gripande, rolig, trovärdig, rörande, lättläst, och inte helt förutsägbar. Läs hela recensionen här:..
Läs mer »

Betyg 5 av 5 21-Apr-2017

Jennies boklista bloggar om NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET. Som vanligt är Jennie rakt på sak med endast tre ord: "Fantastisk, underhållande & gripande!" Läs hela recensionen här (http://jennies..
Läs mer »

"Underhållande bok full av känslor" 20-Apr-2017

Bokbloggen Villa Freja skriver: "Bergin har en förmåga att pricka så rätt när det gäller personbeskrivningar. Hon skriver om en brokig och till viss del dysfunktionell familj, precis så som det ser ut i verkl..
Läs mer »

Bibliotekstjänst (BTJ) recenserar NÅGOT DU INTE VET ATT JAG VET 20-Apr-2017

Publiceras i BTJ-häftet nr 12, 2017. Lektör Renate Fryklund. "Birgitta Bergin, född 1962 i Kungälv, numera bosatt i Marbella, kommer med sin sjunde roman, en fortsättning på Som ett brev på posten (2016)...
Läs mer »

"Jag gillar Birgitta Bergins berättarstil" 12-Feb-2017

Som ett brev på posten recenseras av Bokbloggaren "Annas Fotnoter" som ger betyg 5 av 5 möjliga. Hon skriver bland annat: "Tre anledningar till att jag gillar boken: 1. Att den handlar om kärlek på äldre dar. 2. Tro..
Läs mer »

"Och jag rekommenderar absolut böckerna i trilogin" 07-Feb-2017

Bims bokblogg skriver: "Oavsett vad man kallar genren som den här boken kanske hör hemma i, romance, feelgood, chicklit, så är det en väldigt bra roman" Läs hela recensionen här (https://bimsblogg.wordpres..
Läs mer »

"Det är en väldigt mysig bok fylld av känslor" 15-Jan-2017

Bokbloggaren Gabriella P. Kjeilen blev sugen på att läsa SOM ETT BREV PÅ POSTEN när hon såg omslaget. Hon skriver bland annat: "... en läsvärd bok med vackra miljöbeskrivningar och levande karakt&aum..
Läs mer »

ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR: "Mitt betyg på denna bok blir CCCCc." 08-Nov-2016

Cattis Bokblogg tycker att det känns tråkigt att detta var den avslutande delen i serien. "Den otroliga historien om Anna och hennes liv har i denna bok tagit en mer normal vändning, med gamla spöken som dyker upp och stä..
Läs mer »

"ett tag känns det nästan som en deckar- eller thrillerintrig är på intågande ..." 24-Oct-2016

Villa Freja bokblogg tycker så här: "Bergin skriver på ett härligt sätt. Men jag kan inte låta bli att tycka att eftersom trean blev till kan det också bli en fyra. Med en mer stabil handling. Och så f..
Läs mer »

"En fjärde del i serien skulle inte sitta helt fel" 23-Oct-2016

Boklysten bokblogg om ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR: "Även den här boken är trovärdig, precis sådär fungerar det med problemen i den verkliga världen, småsaker förstoras och man blir lätt ..
Läs mer »

Bokparet har både läst och lyssnat på ETT OEMOTSTÅNDLIGT BEGÄR 22-Oct-2016

"Ja, det är mycket som händer för Anna och Filip med både jobb och deras privata liv. Både det gemensamma livet men även kontakter med det förflutna och personer som kommer igen. Svartsjuka, kärlek och hur li..
Läs mer »

"En förskräckligt pulshöjande bok men så himla bra. BETYG 5+" 20-Oct-2016

Mias Bokhörna: Jag älskar serien om Anna Holm och vill egentligen inte att det ska vara sista delen, kan vi göra något åt detta Birgitta? Läs hela recensionen här (https://eggetbok.blogspot.com...
Läs mer »

Betyg 4 av 5 på Ett oemotståndligt begär 20-Oct-2016

Jennies Boklista är alltid rakt på sak med tre beskrivande ord: "Gripande, fängslande & stark! Betyg 4 av 5" Läs hela recensionen här (http://jenniesboklista.com/?p=34966)..
Läs mer »

Bokmysan ger betyg 5 av 5 20-Oct-2016

"Den har fått mig att känna allt från ilska och svartsjuka till glädje och kärlek. Denna är nog min favorit om böckerna om Anna Holm" ..
Läs mer »

"Boken är lättläst och ganska kul" 19-Oct-2016

Karin Boktok om SOM ETT BREV PÅ POSTEN: "I baksidestexten jämförs boken med filmen Tomten är far till alla barnen. Jag ska erkänna att jag inte sett den filmen, men jag har ju läst en del om den, och vet på et..
Läs mer »

"Boken är välskriven och lättläst" 19-Oct-2016

Bokbloggaren "Mest Lenas godsaker" säger om SOM ETT BREV PÅ POSTEN: "Men jag måste säga att trots att jag stör mig så otroligt på vissa karaktärers beteende så tycker jag ändå att d..
Läs mer »

Bokpool sätter betyg 5 av 5 19-Oct-2016

Det här är en serie som jag gilla mycket och det är synd att det inte blir flera böcker om Anna Holm. Boken är lättläst och man kan inte låta bli att läsa vidare hela tiden för att få reda p&ar..
Läs mer »

"Bästa serien jag har läst på länge" 28-Sep-2016

Hildes Bokblogg är fast i Anna Holms liv! "Jag är totalt fast i denna trilogi om Anna. Det är böcker som man verkligen fastnar i och inte kan lägga i från sig. Detta är böcker som har allt. Kärlek, v..
Läs mer »

BTJ (Biblioteksttänst) recension 28-Sep-2016

Ett oemotståndligt begär Publiceras i BTJ-häftet nr 21, 2016. Lektör Yrla Dentén. "Ett oemotståndligt begär är den tredje och avslutande delen av tre om karaktären Anna Holm. Fastighetsanalyti..
Läs mer »

Evas Bokblogg: "Rappt, känsligt och fint skrivet med stor inlevelseförmåga" 19-Sep-2016

"Det här är den tredje och sista boken om Anna Holm. Det är lite tråkigt. Vi får hoppas att Birgitta Bergin kommer tillbaka med sitt fina, raka, känsliga språk och sina oemotståndliga historier. Bok..
Läs mer »

"Birgitta Bergin har skrivit en härlig mappie lit - feelgood i Som ett brev på posten." 24-Aug-2016

Bokbloggen Villa Freja skriver: "Jag sträckläste! Mest på grund av att den var så bra, kul och rapp!" Läs hela recensionen här (http://www.villa-freja.se/2016/08/som-ett-brev-pa-posten.html)..
Läs mer »

"Men det här är ingen vanlig chic lit" 24-Aug-2016

The Pioneer bokblogg skriver on Anna Holm-böckerna: "Men det här är ingen vanlig chic lit för Birgitta Bergin lyckas göra något förutsägbart till något oförutsägbart." Läs hela..
Läs mer »

Ah vilken bok. Passion. Kärlek...på äldre dagar! 30-May-2016

Cicci Grip bokbloggare skriver: "En underbar bok om kärlek, familjerelationer och kanske lite hämd?! LÄS!" Klicka här för att läsa hela recensionen..
Läs mer »

Benitas Bokblogg på Ålandstidningen 12-May-2016

"Birgitta Bergins stil är rapp och effektiv, berättelsen har inga döda punkter". Läs hela recensionen här (http://benitas-bokblogg.blogspot.com.es/2016/05/karlek-vid-81.html)..
Läs mer »

Jag rekommenderar absolut boken. Betyg 5 av 5 12-May-2016

Bims Bokblogg skriver: "Boken är välskriven och lättläst. Den engagerade mig, och jag hade svårt att lägga den ifrån mig. Jag blev berörd och rörd av den, och några tårar kom under l&..
Läs mer »

Tidningen M 12-May-2016

"För dig som längtar efter vårkänslor har Birgitta Bergin skrivit en riktig feelgood-stänkare"..
Läs mer »

"Den är varm, kärleksfull och inspirerande." 10-May-2016

Tidningen Biblioteket i fokus skriver: "Som ett brev på posten är en feel-good-roman, ett relationsdrama med spänning och romantik och många faktorer som gör den representativ för vår tid. I persongalleriet..
Läs mer »

Betyg 5 av 5! 10-May-2016

Jennies Boklista skriver i sin recension: Min åsikt: Riktigt härlig, gripande & underhållande!!! Läs hela recensionen här (http://jenniesboklista.com/?p=31862)..
Läs mer »

Som ett brev på posten var helt underbar att läsa 10-May-2016

Boktokig Bokblogg skriver: "Som ett brev på posten är en sån mysig bok, som gav mig både glädje och hopp. Jag går omkring med ett leende på läpparna nu efter att ha läst den." Läs hel..
Läs mer »

WOW vilken Norensk iscensättning!! 10-May-2016

Goodreads Anna Björklunds skriver i sin recension: "Jag är såld på Bergin nu och ska läsa hennes tidigare böcker." Läs hela recensionen här ..
Läs mer »

Mias bokhörna: Betyg 5 av 5 25-Nov-2015

Känslorna var starka hos Mias Bokhörna: "Första delen gjorde en jädra förbannad, jag skrek nästan högt. Hur kan hon vara så dum? Ja det var så blodtrycket höjdes lite grann." Klicka och l&aum..
Läs mer »

Cissi Grip bokblogg: Vissa dagar kunde jag inte släppa boken. 19-Oct-2015

"Även den här bok 2an är ruskigt bra och vändningen är helt enkelt perfekt tycker jag! Tänker inte avslöja boken mer utan säger helt enkelt LÄS DEN!" Läs hela Cissi Grips recension här (h..
Läs mer »

Cattis boktips: "En feelgood bok med det där lilla extra som man så ofta behöver." 14-Oct-2015

"Oavsett vilka känslor som man får när man läser en bok är det viktigaste att man berörs även om det denna gång oftast var med irritation. En feelgood bok med det där lilla extra som man så oft..
Läs mer »

En recension av Tre Veckor - NU! 06-Oct-2015

En recension av allra första romanen Tre Veckor kommer nu - tre och ett halvt år senare. Lite oväntat men väldigt roligt- The Writeful blog skriver: "Och trots den korthuggna stilen så har jag inga problem att visua..
Läs mer »

Hyllan bokblogg: "Det ska bli spännande att läsa nästa bok om Anna Holm" 23-Sep-2015

Hyllan irriterar sig på Anna Holms olika val men kan ändå inte sluta läsa... och längtar till nästa bok! "Jag är säker på att jag kommer att irritera ihjäl mig, men jag är också s&au..
Läs mer »

Fru E:s bokblogg: Vilken berättarglädje, vilket driv! 11-Sep-2015

"Jag blir helt fast i Anna Holms värld och njuter varje sekund! Det är väldigt underhållande, lite lagom komplicerade förhållanden och välskrivet. Man kan kanske tycka att det här inte är så m&..
Läs mer »

Jennies Boklista blogg ger betyg 4 av 5 10-Sep-2015

"Mycket bra, lättläst & underhållande." Klicka och läs hela recensionen (http://jenniesboklista.com/?p=28877)..
Läs mer »

Bokpool: "Boken var omöjlig att lägga ifrån sig, så bra var den". 07-Sep-2015

"Det måste komma fort en bok till om Anna Holm och den vill jag gärna läsa." Läs hela recensionen här! (http://www.bokpool.net/2015/08/en-oemotstandlig-affar.html) ..
Läs mer »

Jag hoppas verkligen att det inte dröjer alltför länge innan det kommer något nytt från Birgitta Ber 07-Sep-2015

Boklysten bokblogg skriver: Så när mannen min kl 04.00 på morgonen utbrast "God morgon! Vad gör du uppe så här tidigt? Eller har du inte gått och lagt dig än?" så är det Birgitta Bergin jag s..
Läs mer »

EN EFTERLÄNGTAD UPPFÖLJARE 28-Aug-2015

Beas Bokhylla skriver i sin recension "Finns det något bättre än att läsa om hur en karaktär som strulat till det för sig, äntligen får rätsida på livet igen?" " Handligen driver på bra o..
Läs mer »

Jag rekommenderar verkligen den här boken 28-Aug-2015

Bims bokblogg skriver om EN OEMOTSTÅNDLIG AFFÄR: "Välskriven är den, och har ett skönt läsflyt. Karaktärerna känns trovärdiga, och den är inte helt förutsägbar." Läs hela recen..
Läs mer »

Bokparet säger "det visade sig istället vara en riktig bladvändare" 26-Jan-2015

Bokbloggen "Bokparet" blev överraskad när de läste Ett oemotståndligt förslag. "Boken överraskade mig på ett mycket positivt sätt och jag kan verkligen rekommendera den." läs hela recensionen..
Läs mer »

Birgitta Bergin skriver med fart och fläkt! 23-Jan-2015

Fru E:s böcker bokblogg skriver så här: Birgitta Bergin skriver med fart och fläkt! Det är en feelgood-roman som pirrar härligt i magtrakten under läsningen! Birgitta Bergin har gett mersmak och jag hoppas f&arin..
Läs mer »

"Bästa lästa bok i år! 27-Dec-2014

Cicci Grip bokblogg sparar inte på krutet när hon konstaterar att "Den här blir nog kategoriserad bästa lästa bok i år! Jäklar så bra!" Läs hela recensionen i länken nedan: http://cissigrip..
Läs mer »

Mofibo säger: "Kort och gott: Feelgood som är är omöjlig att motstå!" 09-Dec-2014

Ett oemotståndligt förslag (https://mofibo.com/se/sv/book?id=21765) är ett hett boktips till dig som gillar tempofyllda relationsdraman. Kort och gott: Feelgood som är är omöjlig att motstå! (https://mofibo...
Läs mer »

Ja, jag gillade alltså boken riktigt mycket. Bitvis älskade jag den till och med. 15-Nov-2014

Beas Bokhylla: "Jag gillar Anna, men mest gillar jag Calle. Han är en person som jag till en början älskar att hata. Jetset-killen, playern, ja, allt det där som får mig riktigt ilskna till. Spriten, drogerna, kvinn..
Läs mer »

"Boklysten" kunde inte slita sig från boken... 14-Nov-2014

Boklysten bokblogg "gillar Ett oemotståndligt förslag riktigt mycket": "Jag fångas av lättheten med vilken handlingen förs fram och hur det hela tiden händer någonting nytt i Annas och Carl-Henrik..
Läs mer »

Bokhuset: "Det här är äkta chic lit, feelgood och romance. Allt i ett." 14-Nov-2014

"Känslorna svallar upp och ner när jag läser. Ibland håller jag med henne och ibland blir jag förbannad, men tråkigt har jag inte. Det här är bra feelgood och att slutet är totalt oförutsäg..
Läs mer »

Mias bokhörna blev arg då nästa bok inte fanns att tillgå! 26-Oct-2014

Bokbloggaren Mias bokhörna ger betyg 4+. "Från första sidan är jag fast i handlingen och vill bara veta hur det ska gå, vem ska hon välja? Hur ska det gå? De 341 sidorna bara flög fram i rasande takt och..
Läs mer »

Cattis bokblogg 21-Oct-2014

Cattis Bokblogg recenserar ETT OEMOTSTÅNDLIGT FÖRSLAG med betyg 5 av 5. "Boken har ett lättsamt språk och sidorna flyger iväg när man läser. Miljöerna är väl beskrivna och man har lätt att ..
Läs mer »

Kattugglan recension 21-Oct-2014

Kattugglan både gillar och inte gillar! "Ett oemotståndligt förslag är inte den bästa feelgood-romanen som jag läst men den har sina poänger och jag tror definitivt att den kommer hitta sina läsare." ..
Läs mer »

Bims Bokblogg 20-Oct-2014

Bims bokblogg säger: "Så i mitt tycke så har Birgitta Bergin helt klart utvecklats som författare. Boken var lättläst, engagerande, och inte helt förutsägbar. Och jag kan absolut rekommendera boken."..
Läs mer »

Hyllan Bokblogg 20-Oct-2014

"I hyllan" bokblogg har en helt underbar liknelse! "Och likväl som jag fortsätter äta mina persikor, likväl kommer jag att läsa fortsättningen när den väl kommer. Jag till och med längtar efter den..
Läs mer »

Jennies boklista / bokblogg 20-Oct-2014

Jennies bokblogg skriver kort och gott: "Bra, intressant & underhållande!" Läs recensionen här (http://jenniesboklista.com/?p=24482) ..
Läs mer »

Underbar recension från ovanlig bokläsare! 20-Oct-2014

"Hej Birgitta! Kalle Lönnroth här. Vill bara hälsa att jag har kommit en bra bit in i boken och den är mycket tillfredställande! Jag ska vara ärlig och erkänna att de rosa inslagen på bokens framsida var lite ..
Läs mer »

Det gick inte att sluta att läsa 11-Jun-2013

Fångad i Marbella… Det gick inte att sluta att läsa - som du skriver i ditt sommartips. Jag läste när jag tränade (60 min vila mellan rep:en) och på rangen när jag pausade mellan slagen, väntade me..
Läs mer »

Spännande, lättläst och underhållande. 27-May-2013

Malins bokblogg: Jag läste den här boken när jag låg hemma och var sjuk och det var helt perfekt läsning. Den var spännande, underhållande och riktigt bra sträckläsning. Jag kom på mig sj&a..
Läs mer »

Boklysten om "Fångad i Marbella" 14-May-2013

Jag blev lite "fångad" av Fångad i Marbella. Det var svårt att sluta läsa när man väl satt igång. Jag kom på mig själv med att bara fortsätta trots att jag för länge sen borde ha g&arin..
Läs mer »

Bokbloggen Beasbokhylla om "Fångad i Marbella" 11-May-2013

Fångad i Marbella! Lyx, överflöd, droger och sexhandel. Men även känslor och kärlek. Det är vad de båda väninnorna Ulli och Ingela dras in i, när de egentligen bara är ute efter en skö..
Läs mer »

Kundrecension Adlibris av "Tre veckor" 08-May-2013

Sträckläste på en dag. Från första sidan var det spännande och småkaotiskt roligt. Jag fortsatte bara läsa och 7 tim senare var det slut. Väldigt nöjd med historien och karaktärerna, do..
Läs mer »

Malins bokblogg om "Fångad i Marbella" 06-May-2013

Finns det något bättre än att lyfta på locket till brevlådan och hitta ett bokpaket där? I think not. Det är alltid med viss självkontroll jag lyckas behärska mig och vänta tills jag åtminsto..
Läs mer »

Renewmagazine: En ny bok att rekommendera. 23-Mar-2013

Fångad i Marbella Efter veckor av regn, blixt, dunder, blåst och kyla har äntligen solen och våren kommit till Marbella. Mimosan blommar, körsbärsträden står i blom, solkrämerna åker fram, ..
Läs mer »

Malins bokblogg om "Tre veckor" 11-Jun-2012

Den här boken låg i brevlådan som om den var en försenad julklapp, inslagen i rött papper och med lackat sigill. Anledningen till det juliga temat är att boken utspelar sig veckorna precis innan jul. Sånt gillar ..
Läs mer »

Blogg om intervju i KP 18-May-2012

Hoppas det blir en till snart... I fredagens Kungälvs Posten hittade jag ett reportage om lokala författare där inte mindre än 27(!) författare med Kungälvsanknytning nämndes. Nästan hela förstasidan,..
Läs mer »

LitteraturMagazinet om "Tre veckor" 10-May-2012

"Tre veckor" är en rykande färsk debutroman. Från början sträckläste jag den, men den måsteläsanuannarsdörjag känslan dog efter ett tag. Historien är som sagt väldigt spännande d..
Läs mer »

Bokbloggen Hyllan om "Tre veckor" 14-Apr-2012

Tre veckor är Birgitta Bergins debutroman och en ganska trevlig överraskning. Det handlar om Ulli och Peter, ett par i fyrtioårsåldern, vars äktenskap krisar. Peter har träffat en annan kvinna, en yngre kvinna, och..
Läs mer »

Bokbloggen Beasbokhylla om "Tre veckor" 02-Apr-2012

Tre veckor! För några veckor sedan fick jag och Bea varsin överaskning på posten i form av boken Tre veckor av Birgitta Bergin. Läs mer om överaskningen här. -Hej, det är jag. -Hej du. -Har du t..
Läs mer »

Adlibris: Kundrecension av "Tre veckor" 26-Mar-2012

Kunde inte sluta... En underbar bok som jag mer eller mindre sträck läste en lördag. Sedan blev jag lite sur på mig själv att jag läst klart boken så fort för jag ville ha mer. Boken är fängsl..
Läs mer »

Radiointervju ”Radiohuset” 26-Mar-2012

Romandebutant i Radiohuset Publicerat: måndag 26 mars 2012 kl 15:45 Birgitta Bergin är ytterligare en i raden av författare från göteborgsområdet. Hon växte upp i Kungälv och bor numera i Götebor..
Läs mer »

BOKIA kundrecension om "Tre veckor" 25-Mar-2012

Lysande! Kunde inte släppa taget, ville inte sluta. Jag grät och skrattade om vartannat. Alla kan känna igen sig!!! Eva Ljungberg 2012-03-25 Här kan du se recensionen ›› (http://www.bokia.se/tre-ve..
Läs mer »

Iniciativa.se:s blogg om "Tre veckor" 21-Mar-2012

Dessa fantastiska kvinnor - och de har vi många av i Marbella Rose-Marie Wiberg - onsdag, mars 21, 2012 Idag är en speciell dag för en av dessa kvinnor. En alldeles speciell dag för Birgitta Bergin som idag har sitt Rele..
Läs mer »