Skrivarkurs med Birgitta Bergin i Andalusien, Spanien.

Skrivarkurs på spanska solkusten – maj 2020

Under fyra dagar i maj månad, i de vackra bergen ovanför Marbella, har vi två olika kurser för dig som satsar på din dröm.


VÄGEN TILL UTGIVNING – DRÖMMEN SOM KAN BLI VERKLIGHET (Steg 1)
Drömmer du om att skriva och publicera en bok? Eller skriver du redan på ett manus och känner att du vill utvecklas? Längtar du efter att byta miljö och i några dagar ägna dig åt ditt skrivande tillsammans med andra som har samma mål?

LÄS MER HÄR (pdf med info om kursen 2020) ››
 

VÄGEN TILL UTGIVNING – VÄSSA DITT MANUS (Steg 2)
Du som redan skriver på ett manus och känner att du vill utvecklas - kanske längtar du efter att byta miljö i några dagar och ägna dig åt ditt skrivande tillsammans med andra som har samma mål? Att få egen skrivtid men också korta och peppande föreläsningar om skrivandets konst, givetvis med tillhörande workshops och skrivövningar.

LÄS MER HÄR (pdf med info om kursen 2020) ››
 

Betyg om föreläsningarna: 5 av 5 från deltagarna
För frågor, kontakta oss gärna på: ,

VARMT VÄLKOMNA!

”Mycket bra och heltäckande upplägg som sporrar och uppmuntrar”

Mats Björkman, deltagare

”Professionellt, medryckande, humor och väldigt naturliga kursledare som gjorde de långa, intensiva kursdagarna så värdefulla”

Elinor Hedlund, deltagare

”Birgitta och Christina kompletterar varandra perfekt och har en sällsynt förmåga att skapa en bra stämning, vara lyhörda och se alla”

Kajsa Franchell, deltagare

”Bra mix av hårda fakta som avtal mm blandat med tips och idéer hur man skriver. Bra med gruppövningar. Fantastiskt kursprogram, tålamod, förklaringar och ert sätt att skapa engagemang”

Anki Cederqvist, deltagare

”Fantastiskt arrangerat. Inspirerande föreläsningar och förutom att skriva boken blir jag sugen på att göra allt runt omkring; nätverka, marknadsföra etc”

Pernilla Thor, deltagare

”Jag har varit på många skrivarkurser. Ingen kan faktiskt mäta sig med denna. Motsvarade 100% förespeglat innehåll”

Lizelotte Edvinsson, deltagare